"Denk aan de gevangenen alsof u zelf ook gevangen bent, en denk aan hen die
slecht behandeld worden, alsof u ook zelf lichamelijk slecht behandeld wordt."
Hebreeën 13:3

LOBBYEN BIJ DE VN
JURIDISCHE DIENSTVERLENING
NETWERKEN

Gebedsbijeenkomst voor Asia Bibi

Asia-Bibi-zwartwit1

Een groep Pakistaanse christenen in Nederland houdt op zaterdag 1 augustus een bidstond voor Asia Bibi. De christelijke vrouw uit Pakistan zit al meer dan vijf jaar in de gevangenis en is ernstig ziek. Afgelopen week werd bekend dat het Hooggerechtshof zich opnieuw over haar zaak gaat buigen. De Pakistaanse christen Anthoney Gasper roept christenen op deel te nemen aan de bidstond.

De bidstond wordt georganiseerd door vier Pakistaanse christenen die asiel hebben gekregen in Nederland, waaronder pinkstervoorganger William Paighani. Hoofdorganisator Gasper heeft in Pakistan gewerkt voor de rooms-katholieke Commissie voor Vrede en Gerechtigheid, een mensenrechtenorganisatie die zich inzet voor kansarme christenen en moslims. In 2002 werd deze organisatie zwaar getroffen door de brute moord op zeven medewerkers in het kantoor in Karachi. 

Programma
Tijdens de gebedsbijeenkomst wordt gesproken, gebeden en gezongen in het Urdu (officiële taal van Pakistan) en in het Nederlands. Er wordt een kort filmpje vertoond over Pakistan en voorganger William Paighani geeft zijn getuigenis. Aansluitend aan de bidstond wordt een Pakistaans avondmaal gehouden. 

De bidstond begint om 16.00 uur en wordt gehouden aan Het Singel 16 in gebouw ‘De Poort’ naast de PKN-gemeente in Zwartsluis. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van de organisatoren: 

Anthoney Gasper: 06-85097840
Younus William: 06-55297188
Jamshed Malik: 06-55246743